Sentia

Join us

Wat betekent werken bij Sentia?

Wij helpen onze klanten met innovatieve technologische oplossingen. Hoe? Wij hebben first class kennis van private en public cloud, en wij werken met de beste en leukste mensen. We verbeteren continu en zijn gedreven om met elkaar de beste oplossing te vinden voor onze klanten.

Als één van de snelst groeiende IT-dienstverleners van Noord-West Europa kun je bijna niet meer om ons heen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Delft, Kopenhagen en Gent werken wij hard aan dat wat ons drijft: state-of-the-art IT-infrastructuur voor onze klanten. Wil jij met de nieuwste technieken voor de meest complexe technische uitdagingen komen te staan? Solliciteer dan nu!

Bij Sentia werk je in Nederland samen met 170 collega’s. Samen met België en Denemarken zijn dat zelfs 430 collega’s! De (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Er is voldoende ruimte voor eigen input die bijdraagt aan jouw ontwikkeling. Sentia is een platte organisatie. Tot op directieniveau kun je gerust op de deur kloppen voor hulp.

One Sentia Over onze organisatie
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Ons HR team staat altijd voor je klaar.

Contact