Locatie: Amsterdam en Delft

Cloud Systems Engineer

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Klanten waarderen onze prestaties zeer. Amazon Web Services heeft Sentia, als eerste in de Benelux, beloond met een Advanced Consulting Partner Status. Daar zijn we trots op! Wij zijn vooruitstrevend in Cloud Computing en altijd op zoek naar vernieuwing. Wij zoeken Engineers die zich hierbij willen aansluiten en onze dienstverlening naar een 'next level' willen brengen.

JOUW ROL

Als Cloud Systems Engineer ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bouwt state­ of­ the art oplossingen in de cloud, met name Amazon Web Services. Het is jouw taak om onze klanten bij te staan, te ontzorgen en de beste oplossing te bouwen en te beheren en gebruikt hiervoor de juiste tooling en je sys/devops kennis en ervaring. Je hebt een zelfstandige functie waarbij je samenwerkt met andere Cloud Engineers. Naast je bestaande werkzaamheden is er voldoende ruimte voor jouw input om onze Public Cloud Infrastructuur en oplossingen te optimaliseren. Nieuwe ideeën worden dan ook van harte toegejuicht! We streven altijd naar de hoogst mogelijke beschikbaarheid, schaalbaarheid en integriteit van onze oplossingen.


Jouw profiel

Je hebt ruime ervaring als Sysops Engineer of als Devops Engineer. Je bent ervaren met Infrastructuren (Windows/Linux) en netwerken. Ervaring met Cloud Computing gebasseerde platformen en technologiën is een grote pré. Ervaring met verschillende ontwikkeltalen is ook een grote pré. Heb je dit niet, dan ben je bereid om je hierin te verdiepen en/of te certificeren. Daarnaast streef je ernaar alles automatiseren. Als persoon ben je communicatief en klantgericht. Uiteraard heb je een oplossingsgerichte instelling. 

Je bent verder bekend met onder andere de volgende technologiën:

  • Operating Systemen (Linux, Windows)
  • Software (Opensource, Apache, nginx)

 

Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. 
Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren