Locatie: Nieuwegein

HR Assistant

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Als jij allround ervaring hebt binnen het HR werkveld en graag je steentje bijdraagt aan de groei van Sentia dan kan dit zomaar jouw nieuwe job worden. De HR assistant bij Sentia is de rots in de branding als het gaat om operationele HR gerelateerde zaken. Onwijs veelzijdig; het ene moment zit je met een collega omdat voor diegene niet duidelijk is hoeveel vakantie uren, dagen of maanden hij/zij nog heeft. Het andere moment zorg je ervoor dat agenda’s op elkaar afgestemd zijn, want ieder MT lid houdt een presentatie tijdens de introductiedag van de nieuwe collega’s die starten.

 

De rol van HR Assistant

Naast de HR gerelateerde vragen die op je afgevuurd worden door collega’s en waar jij natuurlijk graag bij helpt, zijn er nog veel meer dingen waar je mee aan de slag gaat in deze rol. Je zorgt dat administratief en organisatorisch alles goed geregeld is met betrekking tot nieuwe medewerkers, huidige medewerkers en medewerkers die uit dienst treden. Alle personeelsdossiers zijn op orde zijn en eventuele brieven voor mutaties zijn opgesteld en klaar om verstuurd te worden naar de collega’s.


Daarnaast zul je - niet minder belangrijk! - er bijvoorbeeld ook op toezien dat de beoordelingscyclus netjes wordt gevolgd door de managers en dat de resultaten hiervan worden verzameld. En dit is niet alles, je houdt ook een oogje in het zeil als het gaat om verzuim binnen Sentia, de wet verbetering Poortwachter is jou niet onbekend en je gaat de gesprekken aan met collega’s om te zorgen dat (lang) verzuim zoveel mogelijk beperkt wordt. Kortom; een zeer afwisselende functie en je bent onmisbaar.


Hoe ziet jouw nieuwe omgeving eruit?


Als onderdeel van het HR team, bestaande uit de HR Manager, Recruitment, Learning and Development en een collega HR assistant, bepaal je samen met de andere HR assistant voor een goede verdeling van de werkzaamheden. Jullie kunnen elkaars werk moeiteloos overnemen en goed samenwerken op diverse vlakken, maar wel met een eigen focusgebied (verzuim en onboarding in jouw geval).

 

Wat neem je mee?

 • Naast een bak met energie heb je een afgeronde HR gerelateerd opleiding.
 • Integriteit staat hoog in het vaandel.
 • Naast je secuurheid in de administratieve werkzaamheden ben je:
 • Benaderbaar en open; collega's komen graag naar je toe met vragen.
 • Je deinst er niet voor terug zelf collega's, op diverse niveaus binnen de organisatie, te benaderen voor uitlopende zaken.
 • Tot slot ben je een uitstekende teamplayer en you don’t mind speaking English every now and then.

 

Geboden: Geld en een mooie uitdaging

 • Salarisrange: €2.415 - €3.450 op basis van 40 uur per week.
 • Premievrij pensioen.
 • Mobiliteitsregeling.
 • Werken met 430 leuke collega’s in Nederland, België en Denemarken.
 • Gezellige borrels en leuke feestjes met het team en Sentia.
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren