Locatie: Amsterdam

Junior Continuity Engineer

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Ben je op zoek naar een organisatie waar je snel veel kan leren en doorgroeien? Heb je interesse in cloud engineering? En, hou je er ook nog eens van om in een persoonlijke sfeer en in een professioneel team te werken? In dat geval willen we je graag uitnodigen om met ons verder te praten over alle mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?

De klantenteams binnen Sentia zijn het kloppende hart van de organisatie waar jij deel uit van gaat maken. Samen met je collega’s werk je aan de continue beschikbaarheid van bedrijfskritische (web-) applicaties van onze klanten. Op deze manier bedienen wij de klant optimaal en ontstaat er een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Deze werkwijze versterkt ook de samenwerking binnen je team. Ook al ben je nog maar net begonnen aan je loopbaan, als Junior Continuity Engineer kun je al snel de verantwoordelijkheid krijgen als blijkt dat je meer in je mars hebt. Samen met je collega’s werk je aan het behalen van de beste resultaten en vind je het belangrijk dat jij binnen de organisatie hét verschil kan maken. Uiteraard kun je met al je vragen terecht bij een senior collega die jou gedurende de eerste maanden coacht en begeleidt.


Wij vragen:

Sentia is op zoek naar een gedreven engineer als aanvulling op ons technisch team. Affiniteit met Linux en/of Windows OS is het belangrijkste. Aangezien we beschikken over een zeer kundig en ervaren team is het geen enkel probleem als je nog een startende engineer bent. We bieden je voldoende begeleiding en leren je graag de kneepjes van het vak!

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt enige ervaring met internet technologieën en infrastructuren;
  • Kennis van en/of interesse in Microsoft producten zoals Windows server, SQL Server, IIS en Active Directory;
  • Kennis van en/of interesse in open source tools als Linux, Apache, Tomcat en MySQL;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met Chef, Puppet, Ansible;
  • Affiniteit met Open Source (hier maakt Sentia veel gebruik van);
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. 
Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en uiteraard is een motivatie en/of eigen werk ook welkom. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren