Locatie: Amsterdam of Nieuwegein

Medior Continuity Engineer

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Sentia verbindt mensen met een passie voor techniek, investeert in hen die graag beter willen worden in hun vak en deel willen uitmaken van een top team aan Engineers! Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Univé, ThiemeMeulenhoff, TamTam en de Consumentenbond, die 24/7 beschikbaarheid van hun website, eCommerce omgeving of applicatie vereisen.

Wat we afgelopen kwartaal hebben gedaan


Naast klantimplementaties in zowel public als eigen cloud-infrastructuren, zijn we ook intern aan het kijken hoe we samen verder kunnen integreren op de vlakken van infrastructuur, deployment van omgevingen, de monitoring  en alle andere tools. Kortom; er moet nog een hoop werk verzet worden en daar kan jij deel van uit gaan maken! Tezamen bedenken we oplossingen voor de integratie en gaan we bouwen.

 

Wij vragen..


Je heb als Linux Engineer al een aantal jaar ervaring en een goed inzicht in de cloud hosting en wat daar allemaal bij komt kijken. Jij gaat als Continuity Engineer aan de slag in een hecht team dat werkt aan bedrijfskritische applicaties voor grote klanten. Wij zijn gesteld op collega’s die nauwkeurig, verantwoordelijk, enthousiast en ambitieus  zijn. Je deinst niet terug voor een beetje tijdsdruk, kunt prioriteiten stellen en weet ook in deze situaties problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Je zult dagelijks met je collega’s sparren, maar ook zelfstandig besluiten moeten nemen.

Jouw profiel:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met een IT achtergrond;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met CentOS Linux, MySQL, Apache, PHP & VMWare ESX 5;
 • Ervaring met het werken volgens processen zoals ITIL, ISO9002/27001;
 • Actuele Linux certificeringen (bv. RHCT/RHCE) zijn een pré;
 • Kennis en ervaring met AWS en Azure is een pré;
 • In het bezit zijn van rijbewijs B en bereid zijn om 24x7 OnCall diensten mee te draaien.

Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. 
Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

 


En wie ben jij?


Bij Sentia streven we naar volledig geautomatiseerde omgevingen en zetten we hard in op zaken als Infrastructure as Code, Configuration Management Tooling, automatiseren door onder meer vergaand gebruik van Ansible, geautomatiseerde deployments en testen. Als nieuwe collega ben je expert op tenminste één van de belangrijkste operating systems, heb je aantoonbare ervaring met automatiseren, Scripting en Configuration Management Tooling.


Daarbij heb jij als Engineer een grote passie om met techniek bezig te zijn. Jij doet wat je belooft en bent niet bang om ownership aan te gaan. Of dit nou voor een nieuw project, een probleem of een vraag van een klant is.


Daarnaast zijn een paar dingen vanzelfsprekend als je bij ons komt werken. Zo verwachten we van je dat je net dat ene stapje extra zet voor de klant, want ‘Customer Intimacy’ is een van de belangrijkste redenen waarom een klant voor Sentia kiest. Je legt de lat hoog en streeft naar het hoogst haalbare, maar bij ons geldt ook: “Don’t ask for permission, ask for forgiveness”.

Jouw profiel


Je bent een enthousiaste Engineer met een echte ‘can-do’ mentaliteit. In ieder geval neem je aan bagage mee:

 • Tenminste 4 jaar ervaring in enterprise technologieën en (web-)infrastructuren;
 • Diepgaande kennis van Linux en/of Windows;
 • Skills op database niveau zijn een pré;
 • Toepasbare en aantoonbare kennis van TCP/IP;
 • Ervaring met scripting talen als Python, Powershell, Ruby, Perl of andere scripting talen;
 • Kennis van Ansible, of ervaring met andere Configuration
 • Management Tooling als Chef, Puppet, CFE engine;
 • Het is een pré als je al veel met Docker, cloud-native applicaties hebt gedaan en al ervaring hebt met het geschikt maken van enterprise omgevingen om op een ‘cloud-way’ te draaien;
 • Bereidheid om standby-diensten mee te draaien;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.


Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren