Locatie: Nieuwegein

Projectleider

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Sentia verbindt mensen met een passie voor techniek, investeert in hen die graag beter willen worden in hun vak en deel willen uitmaken van een organisatie waar continuïteit voorop staat. Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Amsterdam Trade Bank, Achmea en Ambert Alert, die 24/7 beschikbaarheid van hun website, eCommerce omgeving of applicatie vereisen. Deze bedrijfskritische IT outsourcing noemen wij Managed Application Continuity. Deel jij deze passie en heb je ervaring met project- en procesmanagement? Dan ben jij wellicht de collega die wij bij Sentia zoeken.


Jouw rol:


Als projectleiderben je verantwoordelijk voor een goede planning van verschillende projecten binnen klantenteams Red, Yellow of Blue. Je bent onderdeel van dit klantenteam en zit hierdoor dicht op de business. Je bent als projectleider bezig met het maken van planningen voor projecten, het analyseren van de planning risico's en het afstemmen van alle processen van een project. Daarnaast draagt de projectleider zorg voor de dagelijkse planning van operationele werkzaamheden binnen het team en leid je kleinschalige klantprojecten.

Jouw profiel:


Je bent servicegericht en altijd op zoek naar verbeteringen en optimalisatie. Je beschikt over degelijk technisch en analytisch inzicht. Je werkt zeer nauwkeurig en communiceert te allen tijde met de stakeholders van het project. Prioriteiten stellen is voor jou geen probleem en je ziet complexe organisatorische opdrachten als een uitdaging.

 

Wij vragen:

 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van verschillende projectmethodieken;
  • Communicatief en organisatorisch zeer sterk, een systematische planner, deadlines mis je bijna nooit, maar als dit toch gebeurt draag je creatieve oplossingen aan die alsnog bijdragen aan de klanttevredenheid;
  • Tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in de IT-outsourcing of Managed Hosting branche;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Jij bent pro-actief en werkt resultaatgericht.

 

Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. 
Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en uiteraard is een motivatie en/of eigen werk ook welkom. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren