Locatie: Nieuwegein

Projectmanager

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Sentia verbindt mensen met een passie voor techniek, investeert in hen die graag beter willen worden in hun vak en deel willen uitmaken van een organisatie waar continuïteit voorop staat. Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Univé, ThiemeMeulenhoff, TamTam en de Consumentenbond, die 24/7 beschikbaarheid van hun website, eCommerce omgeving of applicatie vereisen. Deze bedrijfskritische IT outsourcing noemen wij Managed Application Continuity. Deel jij deze passie en heb je ervaring met project- en procesmanagement? Dan ben jij wellicht de collega die wij bij Sentia zoeken.

JOUW ROL

Als projectmanager heb je een belangrijke rol in het proces van onboarden en migraties. Je werkt nauw samen met de Team Managers en implementeert met hen de projecten in de dagelijkse operatie. Als projectmanager ben jij het vaste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers in de onboarding-/migratiefase. Jij weet wat er speelt, anticipeert en stelt zowel externe als interne betrokkenen op de hoogte. Jij zorgt te allen tijde voor een sterke communicatie richting de opdrachtgevers en voor het onderhouden van deze relatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het overzicht in de projecten en bewaak je de processen. Je rapporteert over de voortgang en eventuele excepties, het werken in een overzichtelijke project structuur is hier onderdeel van.


Jouw rol:


Je bent servicegericht en altijd op zoek naar verbeteringen en optimalisatie. Je beschikt over degelijk technisch en analytisch inzicht. Daarnaast werk je graag aan complexe uitdagingen, waarbij je je aldoor groeiende kennis gebruikt om onder tijdsdruk goede oplossingen te bedenken. Je spart graag met je collega's over mogelijke oplossingen, maar bent niet bang om zelf beslissingen te nemen. Prioriteiten stellen is voor jou geen probleem en je ziet complexe opdrachten als een uitdaging. Jij bent leidend in het professionaliseren van de bestaande processen en denkt actief mee over mogelijke verbeteringen.

Wij vragen:

 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Tenminste 5 jaar werkervaring als projectmanager, bij voorkeur in de IT-outsourcing of Managed Hosting branche;
  • Ervaring met werken volgens Prince II en/of Agile/Scrum methodieken;
  • Praktijkkennis en ervaring met projectmanagement;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Jij bent een teamplayer, motivator en werkt resultaatgericht.

 

Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. 
Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en uiteraard is een motivatie en/of eigen werk ook welkom. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren