Locatie: Amsterdam of Nieuwegein

Senior Cloud Engineer AWS

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Je bent een enthousiaste Engineer met een echte ‘can-do’ mentaliteit. Wij zijn op zoek naar een Senior Cloud Engineer met minimaal 4 jaar ervaring in enterprise technologieën en (web-) infrastructuren.

WIJ ZIJN SENTIA. WIJ NEMEN EXTREEM EIGENAARSCHAP OVER MISSION CRITICAL APPLICATIES. Ben jij gedreven door continuïteit? Solliciteer dan direct!

 

DE ROL: FULL-STACK MET VEEL VERANTWOORDELIJKHEDEN

Bij Sentia streven we naar het opzetten en onderhouden van omgevingen die nooit down gaan. Hier zetten we zoveel mogelijk in op automatisering en virtualisatie. Als nieuwe collega heb je de diepgaande expertise van cloud engineering in AWS.

 

Je werkt aan (het van scratch opbouwen van) complexe IT-omgevingen van onze klanten. Wij overtreffen graag de klantverwachtingen. Sentia levert IT die optimaal werkt en die continu beschikbaar moet zijn. Kortom: een mooie uitdaging onder jouw verantwoordelijkheid!

 

HET TEAM: TOEGEWIJD EN SPECIALISTISCH

Als Senior Cloud Engineer AWS werk je in een toegewijd team. De verschillende klantenteams van Engineers zijn zo ingedeeld, dat elk team een portfolio heeft met een aantal klanten. Het opdelen in expertisegebieden maakt dat de klant hier optimaal van profiteert, en zo altijd een persoonlijk aanspreekpunt heeft.

 

Binnen het multidisciplinaire team is er een balans in werkervaring. Je werkt samen met andere engineers, een Product Owner en een Scrum Master.

 

JOUW DAG OP KANTOOR: ALTIJD NET FF ANDERS

Het is maandagochtend, de nieuwe week is weer begonnen. Je start je computer op, terwijl je rustig een kopje koffie drinkt en bijpraat met het team. Ondertussen scan jij in SIS, ons eigen informatiesysteem (de omgevingen van de klanten waar jij verantwoordelijk voor bent). Je ziet in een oogopslag of er nog bijzonderheden zijn geweest.

 

Iedereen druppelt binnen en zodra iedereen binnen is, hebben jullie een korte maar efficiënte stand-up. Gezien jouw rol al Senior Cloud Engineer AWS, pak jij de leiding tijdens dit overleg. Het team is bezig om een nagelnieuwe landing zone voor een grote klant neer te zetten en de laatste stand van zaken wordt doorgenomen.


Vandaag staat de middag in het teken van het verder uitwerken van de architectuur, het voorbereiden van tests (samen met de klant) en het plannen van de eerste migratie wave die al snel voor de deur zal staan.

 

WAT WIJ BIEDEN:GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN, ONTWIKKELING EN UITDAGING

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons kan excelleren en hiervoor de ruimte voor krijgt. Je komt te werken in een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. Hiernaast mag je rekenen op het volgende:

 

  • Salarisrange: €3.710,00 - €5.300,00 op basis van 40 uur per week
  • Flexibele werktijden
  • Deelname aan o.a. AWS trainingen binnen de Sentia Academy
  • Doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling
  • Mobiliteitsregeling
  • Werken met 430 leuke collega’s in Nederland, België en Denemarken
    Gezellige borrels en leuke feestjes met het team en Sentia!
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren