Locatie: Amsterdam of Nieuwegein

Senior Cloud Engineer

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Je bent een enthousiaste Engineer met een echte ‘can-do’ mentaliteit. Wij zijn op zoek naar een Senior Cloud Engineer met minimaal 4 jaar ervaring in enterprise technologieën en (web-) infrastructuren.

WIJ ZIJN SENTIA. WIJ NEMEN EXTREEM EIGENAARSCHAP OVER MISSION CRITICAL APPLICATIES. Ben jij gedreven door continuïteit? Solliciteer dan direct!

Extreme ownership, dat is wat onze cloud engineers typeert als het gaat om Mission Critical Applications van onze klanten. AWS, Azure of Sentia Cloud, public, private of hybrid, onze klanten en hun wens staat bij ons centraal. Are you Cloud engineer and driven by continuity? Lead the way! 

DE ROL: van design tot beheer, de volledige verantwoordelijkheid binnen het team

Bij Sentia zetten we omgevingen op, onderhouden we deze en streven we ernaar om geen down time te hebben. Dit doen we door ownership te nemen en “Infra-as-Code unless” principe. Onze engineers zijn allemaal allrounders met een eigen specialisme binnen het cloud vakgebied. Jij ontwerp, migreert, onderhoudt & deployt oplossingen in een (public) cloud omgeving.

Innovatieve oplossingen die te allen tijden beschikbaar zijn, overal. En wij streven ernaar om nèt dat stapje extra te zetten en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Vind jij naast de technische aspecten van jouw werk, het ook gaaf om de klant bovenaan te zetten?

 

HET TEAM: TOEGEWIJD EN SPECIALISTISCH

Als Cloud Engineer kom je terecht in een dedicated team, we zijn zo ingericht dat ieder team een eigen portfolio aan klanten bedient. Omdat er altijd een gespecialiseerd en dedicated team klaar staat voor ons klant zijn zij verzekerd van een optimale dienstverlening met een vast point of contact. Binnen het multidisciplinaire team is er een goede balans tussen ervaring en expertise en delen we graag onze kennis en ervaring met elkaar.

Waarom Sentia?

Krijg jij het warm als wij roepen dat we "mooie dingen doen" met AWS, Azure, Windows, Linux, Ansible, Python, Powershell, Ruby, MongoDB, Oracle, Apache, JBoss, Splunk en lijkt het je gaaf om in een 24*7 cloud omgeving je kunsten te vertonen? Waarbij je niet alleen beheert, maar juist bouwt, deployt én beheert; extreme ownership!? Wij kijken dan graag naar wat jouw wensen en jouw ambities zijn en of we die een mooie plek kunnen geven binnen Sentia.

 

WAT WIJ BIEDEN:GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN, ONTWIKKELING EN UITDAGING

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons kan excelleren en hiervoor de ruimte voor krijgt. Je komt te werken in een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. Hiernaast mag je rekenen op het volgende:

 

  • Salarisrange: €3.710,00 - €5.300,00 op basis van 40 uur per week
  • Flexibele werktijden
  • Deelname aan o.a. AWS/Azure trainingen binnen de Sentia Academy
  • Doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling
  • Mobiliteitsregeling
  • Werken met 430 leuke collega’s in Nederland, België en Denemarken
    Gezellige borrels en leuke feestjes met het team en Sentia!
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren