Locatie: Amsterdam of Nieuwegein

Senior Continuity Engineer

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Sentia groeit hard en daar zijn we trots op! Al meer dan 15 jaar leveren wij IT-outsourcing en technisch applicatiebeheer voor de meest veeleisende organisaties. En we zijn volop in beweging. De ambitie is om met onze dienstverlening één van de grotere spelers binnen Europa te worden. Daarom zoeken wij de beste Engineers uit de markt die hét verschil kunnen maken. De klantenteams binnen Sentia zijn het kloppende hart van de organisatie. Als Continuity Engineer werk je samen met je collega’s aan de continue beschikbaarheid van bedrijfskritische (web-) applicaties van onze klanten. Op deze manier bedienen wij de klant optimaal en ontstaat er een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Deze werkwijze versterkt ook de samenwerking binnen je team. Als Continuity Engineer heb je een uitgebreid takenpakket; je krijgt de verantwoordelijkheid voor de “full stack”. Samen met je collega’s werk je aan het behalen van de beste resultaten en vind je het belangrijk dat jij binnen de organisatie hét verschil kan maken


En wie ben jij?


Bij Sentia streven we naar volledig geautomatiseerde omgevingen en zetten we hard in op zaken als Infrastructure as Code, Configuration Management Tooling, automatiseren door onder meer vergaand gebruik van Ansible, geautomatiseerde deployments en testen. Als nieuwe collega ben je expert op tenminste één van de belangrijkste operating systems, heb je aantoonbare ervaring met automatiseren, Scripting en Configuration Management Tooling.


Daarbij heb jij als Engineer een grote passie om met techniek bezig te zijn. Jij doet wat je belooft en bent niet bang om ownership aan te gaan. Of dit nou voor een nieuw project, een probleem of een vraag van een klant is.


Daarnaast zijn een paar dingen vanzelfsprekend als je bij ons komt werken. Zo verwachten we van je dat je net dat ene stapje extra zet voor de klant, want ‘Customer Intimacy’ is een van de belangrijkste redenen waarom een klant voor Sentia kiest. Je legt de lat hoog en streeft naar het hoogst haalbare, maar bij ons geldt ook: “Don’t ask for permission, ask for forgiveness”.

Jouw profiel


Je bent een enthousiaste Engineer met een echte ‘can-do’ mentaliteit. In ieder geval neem je aan bagage mee:

  • Tenminste 4 jaar ervaring in enterprise technologieën en (web-)infrastructuren;
  • Diepgaande kennis van Linux en/of Windows;
  • Skills op database niveau zijn een pré;
  • Toepasbare en aantoonbare kennis van TCP/IP;
  • Ervaring met scripting talen als Python, Powershell, Ruby, Perl of andere scripting talen;
  • Kennis van Ansible, of ervaring met andere Configuration
  • Management Tooling als Chef, Puppet, CFE engine;
  • Het is een pré als je al veel met Docker, cloud-native applicaties hebt gedaan en al ervaring hebt met het geschikt maken van enterprise omgevingen om op een ‘cloud-way’ te draaien;
  • Bereidheid om standby-diensten mee te draaien;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.


Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en uiteraard is een motivatie en/of eigen werk ook welkom. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren