Locatie: Amsterdam of Nieuwegein

Senior Corporate Recruiter

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Als Corporate Recruiter ben jij expert in het vinden van nieuw talent. Je vindt het leuk om met veel verschillende dingen bezig te zijn zonder het overzicht te verliezen, weet recruitmentprocessen op orde te brengen en op een juiste manier de arbeidsmarktcommunicatie en employer branding neer te zetten.

WAAR KOM JE TERECHT EN WAT GA JE DOEN?

Sentia is een sterk groeiende organisatie. Deze groei is mede ontstaat door een aantal overnames en een fusie. Dit brengt voor het recruitment een bijzonder leuke dynamiek en uitdaging met zich mee, omdat veel processen nog moeten worden opgezet of geoptimaliseerd. De organisatie blijft groeien en we zijn volop aan het werven voor nieuwe collega’s! Jij zult je als Recruiter primair bezighouden met het werven, selecteren en aannemen van deze nieuwe collega’s. Je weet IT professionals te vinden en te enthousiasmeren over de mogelijkheden bij Sentia. Daarnaast zul jij het nodige opzetten m.b.t. de arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.


En wie ben jij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die van aanpakken weet. Je kunt goed bepalen waar jouw prioriteiten liggen en bent gedisciplineerd in het zorgvuldig monitoren van je werkzaamheden. Je hebt ervaring in het opzetten en bedenken van recruitment processen en strategieën, en weet daarbij origineel te zijn in het vinden van de geschikte kandidaten. Het bijwonen van evenementen en daar opvallen tot aan zelf evenementen organiseren, niets is jou te gek. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en je denkt graag mee over nieuwe oplossingen en verbeteringen.

Jouw profiel:

 

  • Je hebt  bij voorkeur een HBO-opleiding Personeelsmanagement, WO-opleiding Arbeids-en Organisatiepsychologie of Bedrijfskunde met een HR specialisatie afgerond;
  • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring als recruiter. Ervaring binnen de IT branche is een belangrijke pré;
  • Je hebt ervaring in het opzetten van recruitment processen en strategieën;
  • Je bent secuur en werkt gestructureerd;
  • Je bent zelfstandig en oplossingsgericht;
  • Je hebt affiniteit met de IT branche.

Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en uiteraard is een motivatie en/of eigen werk ook welkom. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren