Locatie: Nieuwegein

Senior Developer

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Direct solliciteren

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Bij Sentia geven we jouw toekomstplannen graag een boost! Sentia biedt jou ongetwijfeld een mooie uitdaging. Hoe doen wij dat? Als developer krijg je de ruimte om een omgeving te creëren die jou de vrijheid en uitdaging biedt om jezelf te ontplooien. Samen met de andere developers werk je als team aan het behalen van de beste resultaten en vindt je het belangrijk dat jij binnen de organisatie hèt verschil kan maken. Sentia verbindt mensen met een passie voor techniek, investeert in hen die graag beter willen worden in hun vak en deel willen uitmaken van een top team aan developers!


Hoe je dag eruit kan zien


Als ontwikkelaar bij Sentia werk je primair aan het klantenportaal SIS. Je gebruikersgroep wordt gevormd door alle collega’s binnen de organisatie en de klanten die gebruik maken van het portal voor hun dagelijkse communicatie met de engineers. Je werkt aan nieuwe features, lost bugs op en houdt tegelijkertijd de kwaliteit van je code in de gaten. In de dagelijkse sprint vertelt iedereen waar voortgang wordt geboekt en waar extra aandacht nodig is.

Vanuit de gebruikersgroep is er de vraag om processen nog verder te automatiseren. Je analyseert requirements, ontwerpt, ontwikkelt en gaat op zoek naar feedback. In korte regelmatige sprints en opleveringen kom je tot een goed eindresultaat, waar zowel jij als de gebruiker tevreden over bent. In de architectuur meeting presenteer je een voorstel om de complexiteit van een applicatie te verminderen door deze op te splitsen in twee losse services die via een API met elkaar kunnen communiceren.

Op de dag van oplevering check je nog eenmaal of alle tests passeren voordat je met Git de wijzigingen van acceptatie naar productie merged. Als alles er goed uitziet voer je de merge uit en push je de changes naar master om te releasen, het continuous delivery systeem verzorgt de rest. Je licht de organisatie in over de wijzigingen in de release en gaat na deze succesvolle deployment tevreden naar huis!

Wij vragen..


Voor deze functie zijn we op zoek naar een senior developer. Developers in ons team hebben zowel kennis van de backend als van de frontend, en komen ook altijd met beide facetten in aanraking. Wij ontwikkelen in Ruby On Rails, met daarbij een stuk Javascript, CSS en HTML.

Wij geloven dat taal een tool is, en dat een ervaren ontwikkelaar in staat is die switch te maken. Het hebben van Ruby en/of Rails ervaring is dus een pré, maar geen vereiste.

Het hebben van technisch inzicht, up-to-date kennis en sterke analytische skills is een must. Je deinst niet terug voor een beetje tijdsdruk, kunt prioriteiten stellen en weet ook in deze situaties problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Je zult dagelijks met je collega’s sparren, maar ook zelfstandig besluiten moeten nemen.

Jouw profiel


Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat het profiel een totaalplaatje schetst. Het is dan ook zeker niet nodig om aan elk punt te kunnen voldoen. Bij Sentia kun je als developer ook nog genoeg leren en ontwikkelen!  • Aantoonbare ervaring met programmeren in talen als Ruby, Python of PHP en een of meerdere MVC frameworks;

  • Open minded en enthousiast: je houdt ervan je te verdiepen in nieuwe technologie en vindt het geen probleem je een nieuwe taal eigen te maken;

  • Kennis van object georiënteerd programmeren;

  • Ervaring met Javascript, HTML en CSS is een pré;

  • Basis beheer kennis van OS’en als Linux en Windows is een pré;

  • Ervaring met onderwerpen als Ansible is een pré;

  • Ervaring met containerization en het opzetten van microservices is een pré;

  • Je vindt het uitdagend om te sparren met collega’s over requirements en mogelijkheden;

  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat krijg jij daarvoor terug?


Je werkt samen met 170 teamplayers aan de techniek van de toekomst. Op onze kantoren heerst een informele en professionele sfeer. Je werkzaamheden zijn divers en je krijgt de ruimte om uitdagingen te creëren en jezelf te ontplooien. 
Wij zijn ervan overtuigd dat we jou een interessante werkomgeving kunnen garanderen! En naast een fijne en inspirerende werkplek bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden,

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leuk dat je interesse hebt in een van onze vacatures! We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Hoe dan ook, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren