Sentia aan top van Computable 100

alt text image

De Computable 100 werd gepubliceerd op 15 december. Deze lijst, met als basis een onafhankelijk onderzoek naar de financiële prestaties van ICT-bedrijven, bevat de honderd krachtigste ICT-bedrijven van Nederland. Sentia is voor het derde jaar geplaatst in deze lijst en staat ook in 2017 op een toppositie. Dit betekent dat Sentia, voor het tweede jaar op rij, het krachtigste ICT-bedrijf van Nederland is.

Het onderzoek werd uitgevoerd door de financiële experts van Mazars Berenschot Corporate Finance op basis van winstgevendheid, solvabiliteit en omzet per werknemer.  De behaalde resultaten worden meegenomen over een periode van drie jaar, inclusief de omzetgroei. Om deel te kunnen nemen aan het onderzoek voor de Computable 100 moesten de ICT-bedrijven in Nederland een minimale omzet realiseren van dertig miljoen euro.

 

Sentia doet het heel goed, want dit bedrijf prijkt bij de helft van de lijstjes bovenaan de top vijftien. Het bereikt de eerste positie op het lijstje met louter Nederlandse ict-bedrijven, het scoort het best als ict-bedrijf waarin een investeringsmaatschappij participeert en het voert de ranglijst aan onder de ict-dienstverleners. Pieter de Vries MBCF advisor, Computable
Vragen?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contact